Probuzení Astarotha přehled

Probuzení Astarotha
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/118144/tajemstvi-gobelinu-probuzeni-astarotha-118144.jpg 4 178 178

Odhalte záhadu prastarého gobelínu! Dvanáctiletý Max žije v Chicagu se svým otcem poklidný život až do chvíle, kdy při návštěvě muzea narazí na starý gobelín. Ten mu vyjeví záhadný motiv a zahraje magickou melodii a od té chvíle se začnou dít podivné věci. Max objeví v kapse dopis s nabídkou ke studiu na tajné Rowanské akademii, která připravuje vyvolené studenty na odvěký boj s tajemným zlem. Na různých místech světa se ztrácejí děti, které měly dorazit do stejné školy jako Max. Z muzeí se ztrácejí obrazy. Max si uvědomuje sílu, která se v něm probouzí a zároveň ho i děsí. Vždyť nepřítel je možná docela blízko... Nenechte si ujít napínavý příběh, který přečtete jedním dechem!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Probuzení Astarotha. Přihlašte se a napište ho.

natalie.carsen
08.02.2024 5 z 5

Tuhle knihu jsem četla když mi bylo nějakých 12 let a do teď na ni vzpomínám jako na knihu, díky které jsem se absolutně zamilovala do čtení. Byl to takový můj Harry Potter, prostě kniha na kterou se těšíte, když sedíte jako malé dítko ve škole a chcete vědět jak to teda dopadne :) byla to pro mě naprostá magie, zůstávala jsem kvůli ní dlouho do noci vzhůru a četla a četla.. teď pracuji v knihovně a když jsem ji rovnala zpět do police, tak mi to nedalo a na chvíli jsem si ji otevřela a zase mě to vtáhlo! Takže doporučuju i starším čtenářům, pokud vám nevadí, že je to trochu jednodušeji napsané a jsou tam krásné ilustrace, dejte ji šanci :)

Stázka007
08.08.2022 5 z 5

Velice hezká knížka, ale ty ilustrace nádhera.

Hanncha
06.05.2022 5 z 5

Někomu, kdo četl jako první Harryho Pottera, může připadat, že je to prachsprostá kopie kouzelníckého světa. To ale po pár stránkách opadne.

Příběh má zajímavý nápad, je skvěle propracovaný a hlavně čtivý. Celou sérii jsem zhltla jedním dechem i když pravda, do třetího dílu jsem se musela trochu nutit.
Ale první (a druhý díl) je skvělý a rozhodně bych tímto chtěla pozvat čtenáře, které nenadchly Bradavice, do síní a prostorů Rowanské akademie.

Kniha Probuzení Astarotha v seznamech

Henry H. Neff