Proč jsou muži trapní a k ženám je třeba přistupovat jako k lidojedům přehled
Leoš Kyša , Ludmila Hamplová
Ona chodí k psychiatričce, miluje nakupování kabelek a hadříků, nesnáší uklízení, vaření a domácí práce vůbec. On je blázen do sci-fi, nerad si mění ponožky, kouká po cizích ženských a po večerech zhlíží na internetu porno. Vzali se, mají spolu dítě a snaží se nějak přežít podivnost jménem manželství. A oba mají smysl pro humor. Jmenují se Ludmila Hamplová a Leoš Kyša. O svém podivném manželství a jak tuto přežitou instituci přežít už přes rok a půl píší čtenáři oblíbené fejetony do časopisu Žena a život. Teď jejich fejetony opouštějí časopisecký život a vyrážejí zažít novou existenci v elektronické knize.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Proč jsou muži trapní a k ženám je třeba přistupovat jako k lidojedům. Přihlašte se a napište ho.
Doporučuji všem, kdo rádi berou život jaký je, a nezatěžují se zbytečnými iluzemi o romantice. Vtipné, trefné, poučné, osvěžující a osvobozující čtení o tom, jak neztratit s partnerem sám sebe, a o tom, že ani jinde nejsou dokonalí lidé. Také vychovávaji "divně" své děti, mají doma bordel, koukají na porno, flirtují s kamarády a kamarádkami, a přesto jsou spokojení. Léčba mindráků a manželských trablů v jednom, vřele doporučuji!
Kniha byla zábavná, občas strašidelná. Řekl bych spousta situací, do kterých se občas dostáváme všichni a člověk si z nich může něco odnést.
Na to, že je to psané s nadsázkou (aspoň se to domnívám), tak některé věci se mi možná až hrozivě zdáli podobné některým mým zkušenostem ze života.
Kniha Proč jsou muži trapní a k ženám je třeba přistupovat jako k lidojedům v seznamech
Vtipná kniha. Mě se líbila. Zajímavý byl odlišný její a jeho pohled na vzniklou situaci. Pak nemá být partnerský vztah tak těžký, když to každý vnímáme tak strašně jinak.