Proč ženy o všem příliš přemýšlejí přehled
Susan Nolen-Hoeksema
Jedna z nejpopulárnějších knih přední americké psycholožky, která se zaměřuje na problémy žen, které příliš prožívají menší i větší starosti a problémy života. Ukazuje možné přístupy k tomu, jak takovýto postoj k životu změnit a obnovit svou duševní rovnováhu. Kniha je jedním z nejprodávanějších děl v oboru za poslední desetiletí.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Proč ženy o všem příliš přemýšlejí. Přihlašte se a napište ho.
Super kniha, nejdřív mě trochu vyděsila, protože jsem se v PRP poznávala, ale pomohla mi získat nový pohled na problémy.
Kniha mi pomohla některé mé zkušenosti, pocity víc poznat a popsat. Naštěstí uvedeným syndromem netrpím, ale doporučuji všem ženám, které se často utápí ve svých problémech.
Knižní novinky (10. - 18. dubna)
09.04.2013
Kniha Proč ženy o všem příliš přemýšlejí v seznamech
Moc mě to nebavilo, ale některé rady nebyly úplně k zahození. Faktem je, že dnešní psychometody nás skutečně nutí hňahňat se v tom, proč se nám něco stalo a neustále všechno rozebírat a analyzovat. Výsledek - DEPKA. Jinak se v knížce stále všechno opakovalo dokola a tak by stačilo přečíst si posledních 20 stran.