Procitnutí přehled

Procitnutí
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/262166/bmid_procitnuti.jpg 4 49 49

Madeleine Hunterové pomohl její druhý manžel najít nové sebevědomí, které ztratila v prvním manželství. Je úspěšnou moderátorkou televizních zpráv, muž působí jako prezidentův poradce v Bílém domě. Ale ani nové soužití není bez chyby. Manžel Jack ji sice zahrnuje přepychem, ale nenápadně ji i ponižuje, ovládá její myšlení, city a chování. Za jeho láskyplností se skrývá touha vlastnit ji. Madeleine si uvědomuje, že je na něm zcela závislá. Ve výboru na pomoc týraným ženám se seznámí s Billem, který ji přiměje, aby své manželské problémy řešila. Najde Madeleine odvahu získat zpět svou nezávislost?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)

Journey, 2000

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Procitnutí. Přihlašte se a napište ho.

Rapeh
01.03.2024 4 z 5

Skvělá kniha, která má v sobě i docela hodně osvěty. D.Steel opět nezklamala

Jana92
17.01.2019 4 z 5

Opet vyborna knizka,chvilkama byla i "hnusna" v tom smyslu jak se nekdo k nekomu dokaze tak majetnicky chovat.Ale jinak super zpracovani a uzasna knizka..

mariva
14.01.2019 4 z 5

Knížka patří k těm lepším od autorky, docela se mi líbila. Je smutné, čím vším musí některé ženy projít, než v sobě najdou odvahu opustit násilného manžela, pokud to vůbec dokážou.

Kniha Procitnutí v seznamech

Danielle Steel