Prohlížej si - hledej - směj se přehled

Prohlížej si - hledej - směj se
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/147673/prohlizej-si-hledej-smej-se-147673.jpg 5 4 4

Velká obrázková kniha vezme děti na dlouhou napínavou cestu - podívají se zblízka na tři různá prostředí - na venkov, na ulici a k vodě. Panoramatické celostránkové obrázky, které jsou zabydlené spoustou veselých postaviček lidí i zvířat, domů, dopravních prostředků, zábavných akcí děti upoutají na dlouhou dobu.

Pro děti a mládež Pro nejmenší
Vydáno: , Grada

Schauen - Suchen - Lachen

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prohlížej si - hledej - směj se. Přihlašte se a napište ho.

bibi.r
06.01.2020 5 z 5

4-5*
Skvělá "hledací" kniha pro děti od 3 let. Podrobná, rozvíjející slovní zásobu, komunikativnost, vyjadřovací schopnosti.
Velmi připomíná oblíbenou edici (Zima, Jaro, Léto, Podzim, Noc), především tím že jednotlivé stránky na sebe navazují a tvoří tak ucelený celek.
Jen mám obavy z nekvalitní lepené vazby.

Janka28
17.02.2016 4 z 5

Trojročná dcéra má obrázkové knihy tohoto typu veľmi rada - zaujímajú ju rôzne detaily a môže si k obrázkom sama vymýšľať príbehy. Bod dolu je za lepenú brožovanú väzbu, pri ktorej sa človek bojí knihu poriadne otvoriť, natož ju nechať dieťaťu bez dozoru, aby sa nerozpadla.

Kniha Prohlížej si - hledej - směj se v seznamech

Autorovy knížky