Projekt štěstí přehled

Projekt štěstí
https://www.databazeknih.cz/img/books/66_/66867/projekt-stesti-66867.jpg 4 46 46

Zcela unikátní „projekt štěstí“, v němž se autorka se sympatickou umanutostí snaží měsíc po měsíci dodržovat svá předsevzetí, která mají dokázat, že každý člověk může dosáhnout štěstí. Její kniha i blog, který si vedla souběžně a v němž se raduje z úspěchů a vyznává ze svých selhání, vzbudily naprosto nebývalý ohlas. K jejímu programu se postupně s vlastními projekty přidávali další a další lidé a kniha nezadržitelně šplhala vzhůru po bestsellerových žebříčcích. V současné době se autorčinou jedinečnou roční cestou za štěstím mohou inspirovat lidé po celém světě.... celý text

Literatura světová
Vydáno: , Ikar (ČR)

The Happiness Project, 2009

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Projekt štěstí. Přihlašte se a napište ho.

DreamerX9
21.04.2020 3 z 5

Líbily se mi zkušenosti z autorčina života ce kterých se sama poučuje a uvědomuje si že některé věci by šly skutečně řešit jinak. Je to kniha pro zasmání a zamyšlení. A její předsevzetí jsou inspirativní :)

Lucien1
08.02.2019 5 z 5

Za mě skvělá motivující kniha plna pozitivní energie. Doslova mě nabila.. Ráda se k ní zase jednou vrátím. Doporučuji :)

Nixa
07.01.2017 5 z 5

Velmi motivující a zajímavá kniha. Přečetla jsem jí jedním dechem a nechala se autorkou inspirovat a udělala jsem si také svůj ,, plán štěstí ".

Kniha Projekt štěstí v seznamech

Gretchen Rubin