Znovuzrození přehled
Mirka Andolfo
Proti přírodě série
< 3. díl
Ve světě obývaném antropomorfními zvířaty Zákon povoluje jenom spojení mezi jedinci téže rasy. Ti, kteří zákon poruší, jsou potrestáni a uvězněni. Jsou obviněni z toho, že jednají… PROTI PŘÍRODĚ. Boj o Lesliinu duši dospěl do finále. Leslie uvízla daleko od civilizace a stále nezískala odpovědi, ve které doufala. Zůstala bez přátel v zoufalé bitvě proti vlčímu bohu, který se chce zmocnit jejího těla, aby se mu vrátila všechna jeho zlá síla. A mezitím organizace, která chce ovládnout celou populaci, získala figurky, se kterými může odehrát svůj poslední tah.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Znovuzrození. Přihlašte se a napište ho.
Závěrečný díl poskytl vysvětlení, jak to vlastně všechno bylo a minulost Lesliiny matky. I když to bylo takové dost uspěchané, ve výsledku mě rozřešení uspokojilo. U celé série jsem si užila krásné grafické zpracování. Trochu mě mrzí, že se vypařilo erotično, které série slibovala.
Knižní novinky (8. týden)
20.02.2022
Kniha Znovuzrození v seznamech
Neuspokojivý a uspěchaný závěr série, která mohla být zajímavým zvířecím 1984. Tahle linka se ale brzy přesunula do pozadí a my tak sledovali pouze spirituální příběh s vlčím duchem, kolem kterého se musí točit úplně všechno. Závěr navíc naznačuje, že by mohl být klidně i nějaký sequel... ale asi pokud by se znova řešil vlk, tak ať to radši zůstane u ledu.