Všechno, co chci přehled

Všechno, co chci
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/455604/bmid_vsechno-co-chci-jjb-455604.jpg 4 177 177

Protiklady se přitahují série

1. díl >

První kniha nové série bestsellerové autorky Protiklady se přitahují. Lexia Vikanderová je copywriterka v reklamní agentuře a svou práci miluje. Přesto má pocit, že do kolektivu tak úplně nezapadá. Ve světě reklamy jsou všechny ženy hubené jako tyčka a posedlé kaloriemi. Všechny až na ni. V práci navíc panuje zmatek. Agenturu koupil nový majitel a říká se, že hodně lidí dostane výpověď. V neděli navečer Lexia čeká v baru na sraz s kamarádkami, ale nejspíš došlo ke změně plánu, aniž by jí někdo dal vědět, a tak vypije trochu moc růžových drinků. Nikdo s ní neflirtuje a ona se cítí jako ztroskotanec. Vtom vedle ní sedí ON, nejhezčí muž, jakého si dokáže Lexia představit. Adam Nylund je drsný chlap. Nejtvrdší kluk z předměstí, který se stal ředitelem a je známý svými ostrými praktikami. Za normálních okolností ho zajímá jen práce, ale ta holka na vedlejší barové stoličce ho přitahuje. Do chvíle, než ho v opilosti políbí a pak se mu vyzvrací na boty. V pondělí ráno se sejdou znovu. Lexia a její nový šéf. Adam. Zkušená autorka Simona Ahrnstedtová přichází s novou trilogií Protiklady se přitahují a čtenáři se mohou těšit na vše, na co jsou u oblíbené autorky zvyklí. Láska, napětí, autentické prostředí, romantika a sex jdou ruku v ruce v jejích mistrně vyprávěných příbězích, které zavedou čtenáře do světa, kde láska vždy vítězí.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Metafora

Alt eller intet, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všechno, co chci. Přihlašte se a napište ho.

Kristofori
04.12.2024 3 z 5

Romantická linka byla fajn, aktuální témata vítám. Jen jsem postrádala jakékoli vysvětlení pro opakované zdůrazňování tvrdé práce hrdinů. Srovnávám s J. Caplin. Ta má zkušenosti z gastro průmyslu, o kterém píše. Jak je na tom tato autorka?

monika0181
08.10.2024 5 z 5

Za mě spokojenost. Není to klišé o miliardáři, modelce a slavných a úspěšných.
Kniha řeší mnoho témat, na která je vhodné poukázat: šikana, sexismus, genderová nerovnost, šovinismus, feminismus a body shaming.
Otázka vnímání těla mě zaujala si nejvíc, ta není v knihách tak častá.
Autorka se vždy snaží v příbězích poukázat na problémy ve společnosti a nebojí se toho, to moc oceňuji. Dělá to přístupným a čtivým způsobem.
Jen na můj vkus inteligentní Adam sebou nechal velmi dlouho zametat a ovlivňovat Royem.

Janulkaxxx
06.01.2024 3 z 5

Klasicka romantika kdy se sef zblázni do sve podrizene. Zde se jedna o baculku a ja mam takove knihy rada, takze když jsem na knihu narazila nevahala jsem a bezela do knihovny. Je prijemny si pocist knihu kde neni hlavni hrdinka 90-60-90 a kazdy po ni hned touzi.

Bohuzel, ale me nadseni opadlo.
Kniha se mi necetla moc dobre, bylo to celkem nudne a zdlouhave.

Mrzi me to, myslim ze by kniha byla super, kdyby autorka pridala vice deje a mene zbytečných myslenek kde se rozplival jeden nad druhym.

Navic mi chybel epilog, ikdyz je mi jasne jaky by byl, ale i tak mi to chybelo.

Autorku jsem jeste nezavrhla, uvidime co prinese dalsi dil ze serie.

Kniha Všechno, co chci v seznamech

Simona Ahrnstedt
švédská, 1967