Protokoly sionských mudrcov: Plán na ovládanie sveta. Židovská mesianská myšlienka přehled
Sergej Aleхandrovič Nilus , Jozef Bílik - Záhorský (p)
Slovenské komentované vydanie protokolov sionských mudrcov, okrem nich sú v knihe obsiahnuté Bílikom napísaná história vzniku Sionských protokolov a jeho úvaha protokoly sionských mudrcov v teórii a praxi.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Protokoly sionských mudrcov: Plán na ovládanie sveta. Židovská mesianská myšlienka. Přihlašte se a napište ho.
Nezapôsobilo.. Naivné, nepresvedčivé a až moc OČIVIDNE podvrhnuté. Kto by preboha mohol uveriť že takto sa naozaj židia bavia?? Nechápem. Nechápem, že kniha vzbudila taký ohlas a nie je to veľmi dobrou vizitkou inteligencie antisemitov..
Jedine čo sa dá dodať je :
Keď čítaš cestovný poriadok , nezaujíma ťa, kto ho napísal ale či podľa neho jazdia spoje...
Kniha Protokoly sionských mudrcov: Plán na ovládanie sveta. Židovská mesianská myšlienka v seznamech
Židé antisemitismus konspirace sionismus konspirační teorie spiknutí falzifikáty pamflety
Samozrejme,, niečo "na tom pravdy je. Je asi fakt že elity celkovo (nielen židia) ľudí oblbujú, kontrolujú médiá a tak. Pomerne prekvapivo výstižná je predpoveď,, totality". Ale inak je to až neskutočne naivné napríklad ako budú ľudí ovládať alkoholom a to o tom ako chcú zvrhnúť kráľov je EVIDENTNE účelové a dielo rozviedky..