První pohled přehled
Nora Roberts
Vance nebyl jen šikovný řemeslník, který se dal neochotně přemluvit, aby Shane pomohl s rekonstrukci domu, ale ve skutečnosti president stavební společnosti, který si přijel na venkov hojit rány po nevydařeném manželství. Že potká v takovém zapadákově svou pravou lásku na první pohled, bylo poslední, co čekal. Nebyl však tak hloupý, aby to nepoznal, jen potřeboval mít jistotu, že Shane neoslnily pouze jeho miliony. A tak místo pravdy raději mlčel. Jenže ostatní už nemlčeli...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2006 , HarlequinOriginální název:
First Impressions
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize První pohled. Přihlašte se a napište ho.
Kniha má dva příběhy. První byl hezký, ten se mi líbil, ovšem druhý jsem ani přes veškerou snahu nedokázala dočíst.
Kniha První pohled v seznamech
2000 | Smrtící nahota |
1997 | Nebe mé lásky |
2000 | Past na dobrodruha |
1997 | Zrozená z ohně |
2011 | Kouzlo okamžiku |
Někdy mám pocit, že má autorka rozdvojenou osobnost, protože její romány v rámci harlequinek jsou až moc naivní a hůře uvěřitelné oproti jejím klasickým detektivním románům. :) Každopádně přečíst jsem to zvládla a výhrady mám k oběma příběhům podobné, hlavně to, že se moc tlačí na pilu a protějšky chtějí slyšet vyznání bezmála ihned.