Psaní se nečervená přehled

Psaní se nečervená
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/469563/bmid_psani-se-necervena-B6H-469563.png 3 4 4

Kniha osobních příběhů, jež sice nevyznívají v můj prospěch, ale mohou se stát každému – bez rozdílu pohlaví i věku. Formou i obsahem přirozené, psané jednoduše a s nadhledem tak, jak se staly. Vhodné pro zlepšení nálady či zkrácení dlouhé chvíle. Snad každý někdy zažil perné chvilky, které by nejraději ukryl v nejzazších hlubinách své mysli i duše. Ne však Andrea Stujová, která jimi často s nadhledem a troškou sarkasmu baví své okolí. S vlastními zážitky se nyní s upřímností a bez příkras svěřuje i ve své první knížce příběhů s výstižným názvem Psaní se nečervená. Zároveň v ní nabízí pohled do skutečného – ne atraktivně filmového – zázemí reklamní agentury, v níž působí již dvanáct let jako manažerka. Pevně doufá a věří, že si po přečtení těchto více či méně uvěřitelných příběhů s pousmáním a porozuměním řeknete: Jo, to je přesné, to jsem celý já, nejsem v tom sám!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Psaní se nečervená. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

AngeliS
17.03.2023 3 z 5

Oddechová knížka, napsaná velmi precizně do poslední kudrlinky. Za mě by stačilo trošku ubrat a bylo by to moc fajn. Jedná se o příběhy tzv. ze života. Určité trapásky a přešlapy jedné sympatické holky.
Vážně dobrý nápad, dobrá story, ale špatně se mi to četla.

sarka9488
19.02.2022 3 z 5

Hned zkraje omluva za dvě hvězdy, chtěla jsem dát tři a ujel mi prst na displeji telefonu.
Knihu jsem koupila, protože jsem chtěla podpořit autorku Pointy a ukázka se mi líbila, byla vtipná a já doufala, že bude taková celá kniha. Bohužel mne zklamala, ale dávám tři hvězdy za originální název, za to, že párkrát jsem se usmála (i když jsem čekala, že se budu smát častěji) a za hezké ilustrace.


Související novinky (1)

Knižní novinky (39. týden)

26.09.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Psaní se nečervená v seznamech

v Přečtených7x
ve Čtenářské výzvě2x
v Knihotéce29x
v Chystám se číst8x
v Chci si koupit3x

Štítky knihy

trapasy reklamní průmysl

Autorovy knížky

2021  55%Psaní se nečervená