Psychická sebaobrana přehled
Dion Fortune
Depresie, psychózy a iné duševné poruchy sa pripisujú stresu, vonkajším vplyvom či fyziologickým príčinám. Málokto tuší, že môžu byt' aj dôsledkom psychického útoku, ktorý na človeka vyvíja nejaká osoba. Často ide o nenávist', pomstu, neprajníctvo či závist'. Táto kniha popisuje druhy a spôsoby psychických útokov i okultné metódy, pomocou ktorých sa im možno bránit'.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Psychická sebaobrana. Přihlašte se a napište ho.
Je to samozřejmě poplatné době i zaměření autorky na řádovou okultní mystiku... Autorka neustále odbíhá od tématu, k věci je toho v jednotlivých kapitolách poskrovnu, ale to málo je s trochou snahy pochopitelné a s vhodným přizpůsobením i použitelné. Celkově se kniha spíš plácá v popisech útoků, než aby se soustředila na návody k obraně.
Smějeme se, dokud nám neteče do bot.
Některé obranné techniky bohudík fungují. Jako vždy razím heslo, že je lepší být informován, než neinformován.
Kniha Psychická sebaobrana v seznamech
v Mé knihovně | 23x |
V celej knihe sú napísané rôzne skúsenosti autorky s dobrými i zlými "duchovnými útokmi". Až tretia časť knihy ma najviac zaujala. V poslednej časti je pár krátkych návodov, ako sa proti týmto psychickým útokom z vonka brániť. Podľa mna je aj tento celý politický, finančný, fašistický a celkovo chorý svetový systém ovládaný a udržiavaný čiernou mágiou. Knihu odporúčam prečítať.