Psychická sebaobrana přehled

Psychická sebaobrana
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/554550/bmid_psychicka-sebaobrana.jpg 3 15 15

Depresie, psychózy a iné duševné poruchy sa pripisujú stresu, vonkajším vplyvom či fyziologickým príčinám. Málokto tuší, že môžu byt' aj dôsledkom psychického útoku, ktorý na človeka vyvíja nejaká osoba. Často ide o nenávist', pomstu, neprajníctvo či závist'. Táto kniha popisuje druhy a spôsoby psychických útokov i okultné metódy, pomocou ktorých sa im možno bránit'.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Psychická sebaobrana. Přihlašte se a napište ho.

ThunderBoy
předevčírem 4 z 5

V celej knihe sú napísané rôzne skúsenosti autorky s dobrými i zlými "duchovnými útokmi". Až tretia časť knihy ma najviac zaujala. V poslednej časti je pár krátkych návodov, ako sa proti týmto psychickým útokom z vonka brániť. Podľa mna je aj tento celý politický, finančný, fašistický a celkovo chorý svetový systém ovládaný a udržiavaný čiernou mágiou. Knihu odporúčam prečítať.

Leonora
13.12.2020 3 z 5

Je to samozřejmě poplatné době i zaměření autorky na řádovou okultní mystiku... Autorka neustále odbíhá od tématu, k věci je toho v jednotlivých kapitolách poskrovnu, ale to málo je s trochou snahy pochopitelné a s vhodným přizpůsobením i použitelné. Celkově se kniha spíš plácá v popisech útoků, než aby se soustředila na návody k obraně.

Atanone
26.07.2019 4 z 5

Smějeme se, dokud nám neteče do bot.
Některé obranné techniky bohudík fungují. Jako vždy razím heslo, že je lepší být informován, než neinformován.

Kniha Psychická sebaobrana v seznamech

v Mé knihovně23x