Psychodiagnostika dospělých přehled
Mojmír Svoboda
![Psychodiagnostika dospělých Psychodiagnostika dospělých](https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/340153/mid_psychodiagnostika-dospelych-a8o-340153.png?v=1558017093)
Učební text pro posluchače filosofických fakult.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Psychodiagnostika dospělých. Přihlašte se a napište ho.
![karaliene karaliene](https://www.databazeknih.cz/img/users/20_/203034/m_karaliene-lOJ.jpg?v=1666645683)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Nástin historie psychodiagnostiky a aktualizovaný výčet nejpoužívanějších psychodiagnostických metod. Ideální pro získání přehledu a pro přípravu na všeliké zkoušky na profesní dráze (klinického) psychologa.
A nepřehledné (zejm. u testů osobnosti) je to tedy dost.
![hu_87 hu_87](https://www.databazeknih.cz/img/users/24_/246286/m_hu-87-9gX.jpg?v=1675699285)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Absolutně hrozná kniha (hned vysvětlím). Je vyčerpávající, obsáhlá, zahrnující kompletní přehled nejrůznějších testů - ať už osobnostních, projektivních nebo výkonových.
Dosud je to jenom dobrý.
Akorát kniha má jeden zásadní nedostatek - absolutní nepřehlednost, chaos všech chaosů. Mám na mysli to, že vzhledem k tuně informací bych uvítala četnější tučná zvýraznění. Takhle to značně ztěžuje vyhledávání v textu.
Ale jinak dobrý. Jsem ráda, že jí mám doma.
Kniha Psychodiagnostika dospělých v seznamech
v Mé knihovně | 15x |
2001 | ![]() |
2004 | ![]() |
2010 | ![]() |
2012 | ![]() |
1987 | ![]() |
Za mě velice přehledné a čtivé. Asi jsem divný, ale mě ty přístupy a koncepty diagnostických baterií vyloženě zaujala. Ale chápu, že to může pro ostatní být nuda :)