Otrokyně citů přehled
Nalini Singh
Psyové / měňavci série
1. díl >
Ve světě bez emocí, v němž vládnoucí psyové jakékoliv tužby trestají, musí Sascha Duncanová skrývat své pocity, které ji usvědčují z nedokonalosti. Odhalit je by znamenalo vystavit se hrůzné „rehabilitaci“ – kompletnímu vymazání duše a ztrátě všech vzpomínek na to, kým byla… Lucas Hunter je měňavec, člověk i zvíře v jednom, hladový právě po těch zážitcích, kterými psyové opovrhují. Po staletích křehkého soužití stojí nyní psyové a měňavci na pokraji války, vyvolané brutálními vraždami několika měňaveckých žen. Lucas je odhodlán nalézt mezi psyi vraha, který chladnokrevně zabil členku jeho smečky, a Sascha je jeho vstupenkou do pečlivě střežené psyské společnosti. Brzy však zjistí, že je tato na první pohled chladná žena schopna intenzivních prožitků – což silně přitahuje zvíře v jeho nitru. Lucas a Sascha jsou lapeni mezi dvěma znesvářenými světy a musejí oba zůstat věrni tomu, kým jsou – nebo vše obětovat a okusit temné pokušení…... celý text
Romány Pro ženy Fantasy
Vydáno: 2014 , Fantom PrintOriginální název:
Slave to Sensation, 2006
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Otrokyně citů. Přihlašte se a napište ho.
Jsem ráda ,že jsem si odskočila do tohoto fantasy světa se žhavými scénami a dobrou zápletkou.
Nejde se nezamilovat do měnavců jsou to ti nejkrásnější, nejživější a nejvášnivější bytosti o, kterých jsem kdy četla. Naprosto originální,propracovaný a zajímavý svět... možná naší budoucnosti? :,-)
Uchvátila mě čistá ryzí láska ,která zářila celou knihou mezi psykou a měňavcem.
Určitě si měňavce opět pustím žilou.
Romanťárna zasazená do fantasy světa. Překvapivě i docela slušný děj bez výrazného přeslazení. Oddechovka.
„Nikdo, koho pronásledují temné myšlenky tak jako jeho, je nebude schopen skrývat věčně. Dříve nebo později ho to zlomí a on se prozradí.“
Kniha Otrokyně citů v seznamech
2014 | Otrokyně citů |
2015 | Ledové pohlazení |
2019 | Ohnivý cejch |
2017 | V zajetí slasti |
2014 | Předtuchy smyslnosti |
"Má mysl se liší od tvojí - potřebuje vstřebávat elektronické impulzy z myslí ostatních Psyů.." Stisk jejích dlaní na jeho trošku zesílil.
Panter to pochopil ve stejném okamžiku jako člověk. "Takže jakmile ze sebe uděláš návnadu a radní zachytí tvé empatické schopnosti, už tě nepůjde zachránit?" Rozzuřil se tak, že mu další slova uvázla v hrdle.
Souhlasím s komentářem "Jita160",že se nelze nezamilovat do měňavců. Já si čtení této fantasy neskutečně užila. A už se těším na pokračování...