V podsvětí přehled
Meagan Spooner
Ptačí zpěv série
< 2. díl
Linda Ainsleyová byla nucená prchnout z domova, z města, které od okolní zpustošené krajiny odděluje energetická zeď, a od té doby touží po jediném – najít svého bratra Badyána. Už ji unavuje věčně utíkat a žít ve strachu a věří, že právě Badyán to může zastavit. Pátrání po něm ji zavede do podzemního města Léthé. Města, které sužují obavy z jeho zakladatele, záhadného Prométhea, a místní pořádkové služby. Aby se Linda dozvěděla pravdu o tom, co se stalo s jejím bratrem, musí se Prométheovi postavit. Vypořádat se s vlastním strachem se už naučila, dokáže se ale vypořádat i s pravdou, kterou chce znát? První vydání.... celý text
Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: 2014 , CooBooOriginální název:
Shadowlark, 2013
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V podsvětí. Přihlašte se a napište ho.
Byla jsem zvědavá jak příběh pokračuje a měl zajimavy a dost dobrý dej,byla jsem rada že tam byl stále Oren,ale škoda že se nedozvíme jak to "dopadlo" doma..
Kniha byla opravdu čtivá a měla skvělý a originální nápad. Bylo tam obrovské překvapení, které vyrazí dech.
I když první díl byl o něco lepší.
Ale kniha vůbec nenavnadila na třetí díl. Řekla bych dokonce, že takhle to skončilo a souhlasím s tím.
V tomto případě vůbec nevadí, že nedovydali třetí díl.
Knižní novinky (20. - 27. 3.)
19.03.2014
Kniha V podsvětí v seznamech
Jestli to k něčemu bude, závazně objednávám 3díl. Uděláme petici. Mně se to moc líbilo