Pták a veverčák na útěku přehled
James Burks
![Pták a veverčák na útěku Pták a veverčák na útěku](https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/332712/mid_ptak-a-vevercak-na-uteku-ixJ-332712.jpg?v=1486742893)
Pták a veverčák série
1. díl >
Dva přátelé utíkají o život ve vtipném komiksu plném akce. Na jedné straně ukecaný, bláznivý a bezstarostný Pták, co lítá z průšvihu do průšvihu a je mu to fuk. Vždycky totiž nějak vyvázne. Na druhé straně úzkostný, věčně ustaraný a ustrašený Veverčák, který nikdy nebyl dál než na sousední pasece a za žádnou, žádnou cenu nechce mít nic společného s někým tak nerozvážným, jako je Pták. Co tuhle naprosto nepravděpodobnou dvojici svede dohromady a udělá z nich nejlepší přátele? Kocour! Tlustý, vzteklý kocour, který je chce oba sežrat. Jenže nejdřív je musí chytit. A to, jak se ukáže, nebude tak jednoduché. Vydejte se s nimi na výjimečně zábavnou cestu do jižních krajů. Ale pozor! Kocour číhá za každým rohem a je to vážně hrozná potvora. Zkušený vypravěč komiksových příběhů James Burks rozehrává hotový akční film, který čtenáře okamžitě vtáhne do děje. Zářivé barvy, napínavý příběh, vtipné dialogy a komiksové bubliny. Jestli tohle nepřivede vaše děti ke čtení, tak už nic!... celý text
Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: 2017 , HostOriginální název:
Bird & Squirrel on the Run, 2012
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pták a veverčák na útěku. Přihlašte se a napište ho.
![mignon mignon](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Skvělý skvělý komiks! Škoda, že zatím pouze dva (v češtině) od tohoto autora. Snad se dočkáme dalších!
![Yarwen Yarwen](https://www.databazeknih.cz/img/users/11_/11680/yarwen-VlM.jpg?v=1541367496)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Jedna ze tří knížek, které kupuji na Vánoce svým dětským rodinným příslušníkům - tak jsem ji také přelouskal. Příběh veverčáka a ptáka (a kocoura) je krátký, jednoduchý, kresba mi příliš nesedla, ale dá se na ni zvyknout. Co je ale důležitější - má to vtip a je to zábavné, samotnému se mi to líbilo. Textu není mnoho a jedná se tak o ideální příležitost, kterak ke čtení přitáhnout ty nejmenší a ukázat jim bránu do našeho nádherného světa knížek. Celkově velmi povedený komiks a zasloužené tři hvězdy.
Kniha Pták a veverčák na útěku v seznamech
v Mé knihovně | 6x |
Super jízda :) Ten typ knížky, která baví děti i dospělé.