Purgatorium přehled

Purgatorium
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/447703/bmid_purgatorium-vCE-447703.png 4 15 15

Smrt. Zkáza. Beznaděj. Sci-fi román s prvky hororu, který čtenáře nenechá sedět v klidu. Smrt, která žije, není k zastavení. Jsme v daleké budoucnosti a Země je nenapravitelně rozvrácena. Ti, kteří přežili konec světa, se musejí skrývat před vzrůstající apokalypsou a každý den bojovat o život. Genesis, dívka, která ztratila paměť, se společně se svými přáteli snaží odolávat nebezpečí, které se jim staví do cesty, a zároveň hledá své ztracené vzpomínky. Brzy však zjišťuje, že za hrozbou v podobě vražedné nákazy ve skutečnosti stojí mnohem vražednější nepřítel.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Purgatorium. Přihlašte se a napište ho.

maximus13
30.09.2021 5 z 5

Moc milé překvapení. Takto výborně se pobavit u knihy domácího autora navíc na postapokaltyptické téma. Já jsem se celou dobu dobře bavil. A že to mělo pár malinkých mušek? No a co! Nejedná se o literaturu faktu ani raketové inženýrství! Já jsem si knihu moc užil.

Marekh
14.07.2021 3 z 5

Knihu jsem si půjčil na základě anotace, která vypadala zajímavě. Knihu vydalo nakladatelství POINTA. Jedná se o první knihu, kterou jsem z tohoto nakladatelství četl. Na tuto knihu se složili čtenáři a díky tomu kniha vyšla. Knihu hodnotím na 60 %.

Jedná se o postapokalyptický román s prvky sci-fi a hororu. Některé části se mi líbily, ale musím přiznat, že když se kniha blížila do závěru, tak mne čtení vůbec nebavilo. Řekl bych, že tato kniha je spíše určena pro mladší čtenáře a klidně bych zařadil knihu do kategorie YoungAdult. Asi se už do knih tohoto typu nebudu dlouho pouštět, ale z druhé strany si myslím, že kniha může oslovit mladší čtenáře, kteří si knihu užijí a ocení lépe než já.

Kniha je docela obsáhlá, zpočátku se mi zdálo, že je kniha čtivá, ale postupně moje nadšení klesalo, závěr mi připadal uspěchaný, asi jsem čekal od knihy trochu více. Jedná se o autorčinu prvotinu. Řekl bych, že autorka umí psát, ale asi nejsem cílová skupina a zároveň cítím, že nebyl úplně využitý potenciál, který tento příběh měl.

V knize jsem našel nějaké překlepy, ale bylo jich minimum.

Habana
16.06.2021 ztráta času

Kniha je bohužel naprostá slátanina, která nemá ani pevné základy. Nic nemá logiku a pokud ano, tak jen do doby, než to autorka zase pohřbí. Více z dojmů v recenzi. I já zamáčkla slzu, nad ztracených časem.

Habana

Knižní novinky (50. týden)

06.12.2020

Kniha Purgatorium v seznamech