Radek Banga: (Ne)pošli to dál přehled

Radek Banga: (Ne)pošli to dál https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/470391/bmid_radek-banga-ne-posli-to-dal-zs0-470391.jpg 4 43 43

Radek Banga alias Gipsy působí na české hudební scéně už od třinácti let. Od té doby vydal mnoho úspěšných nahrávek, získal řadu ocenění a vystupoval po celém světě. Kudy vedla jeho trnitá cesta ze zatuchlého žižkovského bytu až na proslulý festival v Glastonbury? Jaká osobní dramata se odehrávají za zavřenými dveřmi domovů? Radek svým nenapodobitelným stylem bude vyprávět o tom, že mít sen je první krok k tomu, abyste si ho mohli splnit.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Radek Banga: (Ne)pošli to dál. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

petbrab
30.03.2024 4 z 5

Styl psaní dost syrový ale výpovědní hodnota mě příjemně překvapila.

Knizniuchyl
15.08.2022 4 z 5

Opět jsem velmi zklamaná z nakladatelství XYZ. Není to první knížka, kterou jsem odtamtud četla (mají pro mě velmi zajímavé tituly), ale těch chyb... Úplně to degraduje celý dojem z knihy. A kort u takovéhoto příběhu, plného smutku, dojetí a nespravedlnosti, se opravdu nechcete na každé stránce pozastavovat nad lidskou nedbalostí.


GYROTOURBILLON
29.07.2022 5 z 5

Tak jsem dočetl a jsem překvapen. Ano, Radek to měl v dětství opradu excelentní... Ty problémy, které museli sourozenci snášet, ale opravdu nebyli jen u nich. Za zavřenými dveřmi bylo , je a asi i bude mnoho dětí, kteří se v dospělosti nakonec utkají s odezvou na tuto negativně prožitou dobu dětství. Většinou je nakonec třeba vyhledat odbornou pomoc, sami to málokdy dokážeme překonat.
Též vím co to je , když rodiče nežijí pro svoje děti. Naštěstí tu byli prarodiče, kteří mi pomohli získat částečný nadhled. Nyní za to, že mi dali lásku a porozumění plati. Jak píše RB. Návštěva i potom všem, nebývá nic příjemného, obzvlášť , když nejste respektován jako dospělý.
Kniha mi ukázala dft. podobný příběh naši rodiny.
Je třeba o tom mluvit .

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (15. týden)

11.04.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Radek Banga: (Ne)pošli to dál v seznamech

v Přečtených61x
ve Čtenářské výzvě14x
v Doporučených4x
v Knihotéce19x
v Chystám se číst49x
v Chci si koupit17x

Štítky knihy

dětství Romové, cikáni domácí násilí hudebníci, muzikanti autobiografie romská literatura

Autorovy knížky

Radek Banga
česká, 1982
2021  74%Radek Banga: (Ne)pošli to dál