Radiator & Recyklator: Nic menšího než záchrana lidstva přehled

Radiator & Recyklator: Nic menšího než záchrana lidstva
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/41253/radiator-recyklator-nic-mensiho-nez-zachrana-lidstva-dil-41253.jpg 3 17 17

Po nezdařeném pokusu o přerušení plánu výstavby dálnice se dva nerozluční přátelé Radiator a Recyklator ocitnou v hloubi pustého lesa. Náhodou proniknou do rozsáhlého podzemního komplexu, kde je šílený vědec Deviator postupně zasvěcuje do tajů svých výzkumů a experimentů. Brzy oba hrdiny vyšle na důležitou, nebezpečnou misi kamsi do vzdáleného vesmíru...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Radiator & Recyklator: Nic menšího než záchrana lidstva. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (5)

evickakyticka
24.11.2019 2 z 5

Přečteno na jeden zátah a upřímně nevím, jestli má smysl číst na pokračování. Přišlo mi to jako školní práce studenta prvního ročníku. O ničem a navíc bez konce. Škoda. Ale název se mi líbil (první hvězda), za snahu i druhá hvězda.

memphisz
02.08.2015 2 z 5

Velice naivní a jednostranná agitka. Scénář i kresba jsou na komiksovou knihu slabé. Nápad na děj je jediné pozitivum knihy. Celkově jde o jakýsi výkřik v hávu sci-fi povídky. Vážně škoda slabého zpracování načrtnuté hluboké myšlenky.


Kapis
18.06.2014 1 z 5

Mňooo.....tak já žádné nadšení s kolegy tu pode mnou nesdílím. Čekal jsem nějakou naivně ekologickou hipisáckou agitku, kterou tu s chutí rozcupuju, ale dostalo se mi akorát unuděné cesty busem do práce. Bylo tam pár zajímavých nápadů a dokonce i životní světonázorové moudro, to jo, ale jinak to byl špatně kreslený otřes s nelogickými pseudovědeckými megakotouly, nesmyslnými dějovými veletoči a nesympatickými postavami potácejícími se odnikud nikam....kdyby to vydal někdo na základce nebo v prvních ročnících průmky, tak snad by se ještě dalo přivřít oko, ale takhle.... Ne ne, tohle se mi opravdu nelíbilo.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Radiator & Recyklator: Nic menšího než záchrana lidstva v seznamech

v Přečtených23x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce7x
v Chystám se číst7x

Štítky knihy

ekologie komiksy české komiksy

Autorovy další knížky

Petr Korunka
česká, 1980
2010  60%Radiator & Recyklator: Nic menšího než záchrana lidstva
2012  76%Radiator & Recyklator 2: Restart lidstva
2021  20%Radiator & Recyklator: komiksová trilogie
Skrýt reklamy