Radikální krása - Změňte se zevnitř a změníte se i navenek přehled
Deepak Chopra , Kimberly Snyder
Nechtěli byste se cítit krásnější, zdravější a energičtější, než jste se kdy cítili? Máme pro vás revoluční nový způsob, který vám pomůže uvědomit si skutečnou krásu, jež je vaším právem od narození!
Duchovní literatura Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2018 , AnagOriginální název:
Radical beauty: how to transform yourself from the inside out
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Radikální krása - Změňte se zevnitř a změníte se i navenek. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Radikální krása - Změňte se zevnitř a změníte se i navenek v seznamech
Revoluční mi kniha nepřijde, ale kdo se zajímá o zdraví svého těla nejen jídlem, ale i spánkem či přírodní kosmetikou atd, tak to kniha shrnuje vše známé a doplňuje i zajímavé a méně známé věci. Ucelená příručka pro zdravý životní styl. Pro ty, co se dosud nezajímali, může být kniha plná nečekaných a zajímavých informací na jednom místě, i když je občas ten americký styl psaní otravný, informační hodnotě neubírá. Jestli zůstane v knihovně ale nevím, nic tak převratného jsem se nedozvěděla, spíš jde o ucelenost informací na jednom místě a z mnoha střípků lze složit vlastní koktejt na míru lepšímu zdraví a psychické kondici.