Rafinovaná past přehled

Rafinovaná past
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/500652/bmid_rafinovana-past-pcI-500652.jpg 4 36 36

Rafinovaná past série

1. díl >

Po dlouhém vztahu se ženatým mužem se pětatřicetiletá Laura dočká místo svatebních zvonů rozchodu. Zrada dvou nejbližších lidí provázená ztrátou prestižní práce a hlavně naděje na vlastní dítě u ní vyvolá deprese, které ji během příštích tří let změní v zahořklou ženu, utápějící se jen v myšlenkách na svůj promarněný život. Z letargie ji probudí až náhodné setkání s atraktivním, bohužel však také ženatým Michalem. Následně zájem mladičkého Olivera pozvedne její sebevědomí ještě výš, ani on však nesplňuje kritéria životního partnera. Nevidí tedy důvod mezi nimi volit a vedená touhou získat alespoň vytoužené dítě si bezstarostně užívá s oběma najednou. Po přijetí nové pracovní nabídky však její život nabere zcela jiný směr…... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rafinovaná past. Přihlašte se a napište ho.

cori
24.11.2024 3 z 5

Román pro ženy o Lauře, kterou 10 let za nos tahal ženatý šéf, aby ji zradil s nejbližším člověkem, popisuje, jak si Laura užívá se 2 milenci a z řadové úřednice se díky jazykovým schopnostem a elegantnímu stylu stává asistentkou šéfa, který ji svádí pomocí tance. Vše se zdá být zalité sluncem, ale nad Laurou sklapne past a ona spláče nad výdělkem. Jelikož se jedná o román pro ženy, vše skončí happyendem. Nenáročné čtivo pro odreagování.

Micandy
11.08.2024 5 z 5

Tahle kniha si zaslouží mnohem větší pozornost. Nemá úplně zajímavou obálku a tou se nenechte odradit. Úplně náhodou jsem četla od někoho recenzi a zaujala mě. Neskutečně čtivá kniha, nemohla jsem se od ní odtrhnout.
Hlavní hrdinka Laura mě trochu zpočátku vytáčela svým protivným vystupováním, ale mělo to svůj důvod. Ale to vše se prolomí, když ji do života vstoupí muži...každý jiný. Tady se mi líbila ta různorodost vztahů, má to správnou jiskru a rozhodně se nebudete nudit. Moc doporučuji. V knize je hodně přímé řeči a česke prostředí. Jdu na druhy díl.

dana8437
17.02.2024 5 z 5

Naprosto skvělý čtení, pohodové, žádný hluchý místo bez děje, maximální spokojenost a jen lituju, že nevím, pod jakým pseudonymem dříve autorka psala.

Nalezení, Poslední hřebík a další knižní novinky (37. týden)

11.09.2022

Kniha Rafinovaná past v seznamech