Ráj je daleko přehled

Ráj je daleko
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/22294/raj-je-daleko-raj-je.jpg 4 79 79

Ráj je daleko série

1. díl >

Ano, taková je dnešní mládež! Dravá a náročná, přímá v jednání, často drze odmlouvající, někdy zbytečně unáhlená ve svém rozhodnutí, ale především milující i milovaná, zraňovaná láskou a zas překypující štěstím a dobrou náladou...Přesně taková je i hlavní hrdinka románu Stanislava Rudolfa Ráj je daleko. Její dramatický a často až bolestivý život vykreslil autor s citlivým pochopením a současně i s humorem. Na knihu navazuje román Jak jsme poslouchali noc.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ráj je daleko. Přihlašte se a napište ho.

JancaMia
24.03.2024 3 z 5

Ke knize jsem se vrátila téměř po 25 letech a opět jsem jí četla jedním dechem, nicméně vnímala jinou optikou než tehdy.

TaLu
12.12.2023 3 z 5

V rámci Čtenářské výzvy jsem se vrátila k autorovi mého dětství. Příběh z doby, kdy krásná výplata byla několik málo tisíc, kdy k platbě za tři lidi stačila stovka, kdy fackované děti nevolaly linku bezpečí a drogy byly něčím tajemným na okraji společnosti.

Lepší než teď?
Horší?
Zkrátka jiné.
Od autora jsem nejvíce milovala jeho něžné příběhy z dob ještě vzdálenějších, na nich jsem vyrůstala a i díky nim věřila, že počkat si na toho pravého, stojí za to.

zuzu8480
09.05.2023 3 z 5

Tak jsem se po skoro 30 letech, v rámci čtenářské výzvy vrátila k autorovi svého mládí :-D No..trvalo mi, než jsem se začetla, konec bys hned od začátku víc než jasný, ale nakonec to nebyla taková hrůza.

Kniha Ráj je daleko v seznamech