Ranč U Zelené sedmy 3 přehled
Eva Pelantová , Ivo Pelant
Ranč U Zelené sedmy série
3. díl
Třetí díl úspěšné ságy Ranč U Zelené sedmy. Věříme, že si nenecháte ujít příležitost a budete chtít vědět, kam povedou cestičky osudu Vaši oblíbenou rodinu Kudrnů teď, když děti poněkud povyrostly a potkávají nové lásky, školy, první zaměstnání...
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ranč U Zelené sedmy 3. Přihlašte se a napište ho.
Ani tenhle díl nezklamal! Je trochu jiný než předchozí díly, ale hlavně tím, že Štěpán jako vyprávěč je o pár let starší a tak ho zajímají jiné věci - méně píše o zvířatech, na která si za ta léta zvykl, méně zlobí sestru a více jej zajímají vztahy mezi lidmi. Hlavně ty milostný.
Dokonce i babička šla do pozadí příběhu, nevyskytuje se v knize tak často. Pořád si ví se vším rady a je pořád vtipná, jen už nemusí rodinu tak často zachraňovat. Nebo ano? :)
Kniha Ranč U Zelené sedmy 3 v seznamech
Třetí série i kniha už nejsou tak perfektní, jako první dva počiny, ale stále je to moje milovaná rodinka. Zvláštností je, že třetí díl knihy vyšel dřív, než seriál, protože nebylo jisté, že se bude natáčet. Tím pádem tu nemáme fotky ze seriálu, ale jiné jen tak s herci atd., které jsou celkem unikátní.