Nemilosrdný magnát přehled
Lisa Kleypas
Ravenelovi / Osudy rodu Ravenelovcov série
Rhys Winterborne je waleský magnát. Vlastní moderné nákupné impérium v Londýne, ktoré vybudoval len vďaka vlastnej húževnatosti a cieľavedomosti. Vo svojom svete dosiahne všetko, čo si zaumieni. V ceste za najvyššími métami mu bráni už iba jeho neurodzený pôvod. Keď sa zoznámi s mladou aristokratkou lady Helen Ravenelovou, je posadnutý myšlienkou vlastniť ju za každú cenu. Plachá Helen nepozná pozlátený, ale cynický svet londýnskej spoločnosti a vystaví Rhysovu pevnú vôľu skúške. Rhys si sobáš s ňou neúctivo poistí a jeho plánovaný úskok ich k sebe pripúta vzájomnou vášňou. Helen mu však musí odhaliť svoje najstrašnejšie tajomstvo a riskuje tým úplne všetko.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2017 , Ikar (SK)Originální název:
Marrying Winterborn, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nemilosrdný magnát. Přihlašte se a napište ho.
Druhý díl a hned na první stránce vás kniha vtáhne do děje. Knížka je opravdu odpočinková, i když z popisu sirotčince a chudé čtvrti až mrazí. Více se mi líbí postavou muže Devon, ale Rhys má také své velšské kouzlo.
Rhys byl milacek. Ty jeho velske fraze - miluju! Helen na muj vkus moc etericka, nezna bytost. Fajn pribeh to taky melo, takze zatim se nenudim a pokracuju dale.
Kniha Nemilosrdný magnát v seznamech
2017 | Chladnokrevný ničema |
2004 | Tajná láska |
2001 | Přijdu si pro tebe |
2005 | Tajemství letní noci |
2000 | Záhadná kráska |
Jak ja bych si prala tam byt. Lisa umi dokonale vykreslit armosferu a jeji hrdinky me snad nikdy nestvou, protoze se proste chovaji primerene svemu veku a postaveni, tak jak to byvalo.