Řeč psího ocásku přehled
Sophie Collins
Je tento úsměv vašeho pejska znakem štěstí, nebo nervozity? Zívá proto, že je unavený, nebo ve stresu? Sklápí uši vzad proto, že je spokojený, nebo v obraně? Co znamenají tyto výrazy, nečekaný štěkot i další psí projevy se dozvíte v této chytré fotografické příručce, která vám odhalí, co se vám váš pes opravdu snaží sdělit. Naučte se porozumět podivuhodné řeči psů – "řeči psího ocásku".... celý text
Literatura naučná Příroda, zvířata
Vydáno: 2008 , Svojtka & CoOriginální název:
Tail talk the secret language of dogs, 2007
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Řeč psího ocásku. Přihlašte se a napište ho.
Kniha je velmi hezky srozumitelně napsaná. Je rozdělena na Abecedu a Konverzační příručku, kdy se v Abecedě seznamujete s jednotlivými částmi psího těla a v Konverzační příručce je vidíte v praxi při komunikaci s jinými psy. Moc se mi líbilo, že jsem si na konci mohla ozkoušet, co všechno jsem se nového o psech naučila. Byly tam obrázky, na nichž byli psi a já měla popsat pocity psů a celkovou situaci. Potom jsem si mohla zkontrolovat, jak jsem uspěla. Pro milovníky psů, kteří se chtějí dozvědět zase něco nového o psech, je tato kniha jako dělaná.
Kniha Řeč psího ocásku v seznamech
2012 | Stínohra - Nápady pro černou hodinku - 100 stínových zvířat |
2019 | Inteligentní pes |
2008 | Řeč psího ocásku |
2009 | Proč to ten pes dělá? |
2012 | Pečuj o svého psa |
Knížka je určená spíš začátečníkům, provází jí pěkné grafické zpracování, mnoho fotek a na konci je i test, jak jednotlivá gesta chápete.
Rozsah bohužel neumožňuje spoustu věcí probrat víc dopodrobna, na druhou stranu se čte knížka sama a fotky umožňují teorii lépe pochopit.