Recept na pana Dokonalého přehled
Anni Rose
Recepty pro život série
< 2. díl
Jak poznáte, jestli jste našla pana Dokonalého, nebo pana Dokonale Nemožného? Jess Willerseyová si uvědomovala, že to s Martinem není ideální, ale přesto pro ni byl šok, když ji opustil. Je odsouzená k životu jako single, kde jí jedinou společnost dělá kocour, nebo je srážka s pohledným cizincem na poněkud zvláštní svatbě znamením obratu? Jessiny nejlepší kamarádky a kolegyně také zrovna procházejí osobními katastrofami – od šokujícího rodinného odhalení až po drama spojené s on-line seznamkou. Navíc to vypadá, že onen cizinec nezůstane cizincem. A když se pak navíc objeví v kanceláři Jessina přítele s další šokující zprávou, jak dlouho zůstane v Jessiných očích „panem Dokonalým“? Druhá kniha ze série Recepty pro život přináší další příběh plný životních strastí, humoru, lásky, a hlavně radosti, které nikdy není dost.... celý text
Literatura světová Pro ženy
Vydáno: 2024 , RedOriginální název:
Recipe for Mr Perfect, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Recept na pana Dokonalého. Přihlašte se a napište ho.
Příjemná kniha na léto či do vlaku. Za mne velmi dobře napsaný příběh, i když spíš pohádkový. Ale četlo se to dobře. Ne každá kniha pro ženy musí obsahovat žhavý sex.
Velice mne zaujalo, že má kniha tak nízké hodnocení. Prozkoumala jsem tedy čtenářské historie autorek nízkého ohodnocení (poznat čtenářský zájem bylo mým povoláním) a myslím, že jsem na to přišla. Rada! Pokud čtete žhavou erotiku, tak neztrácejte čas. Tato kniha je totiž o síle přátelství tří žen z jedné kanceláře. Přátelé vám totiž pomohou s hledáním partnera, s přípravou pohřbu a také vás dostanou ze "spárů" policie. S přáteli překonáte lehce trable života. Příběh to je veskrze optimistický, až na ty pasáže z pohřbů (poněkud se liší od našich zvyklostí), i když ten poslední skončí docela vesele. Ženské hrdinky Sara, Jess a Maggie jsou sympatické, Neil a jeho pes Dudley jsou neodolatelní. Nechybí ani typičtí padouchové Ross a Martin. Pro mne to byla milá prázdninová četba.
Dvůr hurikánů, Válečný král a další knižní novinky (2. týden)
07.01.2024
Kniha Recept na pana Dokonalého v seznamech
Příběh tří kolegyň a kamarádek, každá v odlišném věku, přesto si skvěle rozumí. Humoru tady není tolik jako v předchozím díle, ale i tak jsou zde zábavné chvilky, hlavně v závěru. Je to nenáročný a pohodový příběh.