Řecké magnólie přehled
Lucy Monroe
Temně a opojně voní Savannah řecké magnólie? Jejich vůně ji omamuje stejně jako Leiandros, bratranec jejího zesnulého manžela Diona, s kterým se již před několika lety rozešla. Ani krásnému a bohatému Leiandrosovi není Savannah lhostejná, miluje i obě její dcery ? Ještě více než získat Savannažinu lásku ale touží Leiandros dosáhnout spravedlnosti! Je totiž přesvědčen, že se Savannah na jeho rodině provinila. A jeho představa satisfakce je skutečně svérázná!... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2006 , HarlequinOriginální název:
The Greek Tycoon's Ultimatum, 2003
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Řecké magnólie. Přihlašte se a napište ho.
Ja k tejto HQ nemám žiadnu negatívnu pripomienku,často nehodnotím Max hviezdičkami ,ale tato je u mňa 5*
Kniha Řecké magnólie v seznamech
Část díla
2009 | Horké noci v poušti: Pokořené srdce / Prostopášník z pouště / Únos do oázy |
2006 | Řecké magnólie |
2010 | Stalo se na Sicílii |
2009 | Modelka a milionář |
2009 | Španělova milenka |
Hromada klišé. Nedokážu pochopit, jak si někdo může myslet, že předvádět dětem nezdravý a nepřirozený vztah je lepší, než jeden rozumný, milující rodič. To, co do sebe nasají v tomhle věku, přece ovlivňuje i jejich budoucí vztahy.
Ale uznávám, že HQ má svou reputaci a kdo takové věci nechce číst, ať po něm raději nesahá. Přesto jsou i v této produkci lepší kousky.