Řecký útěk / Hra na Rhodu přehled

Řecký útěk / Hra na Rhodu
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/244349/bmid_recky-utek-hra-na-rhodu-AMp-244349.jpg 2 1 1

Řecký útěk Po zkušenostech s "jedním takovým" neměla Kayla chuť věřit dalšímu nechutně bohatému, nechutně úspěšnému a nechutně samolibému manažerovi s velkou kanceláří, limuzínou a dlouhonohou sekretářkou. To ten řecký rybář Leon… to bylo něco jiného! Hra na Rhodu Překrásný řecký ostrov Rhodos se stane jevištěm, na němž jsou řecký magnát Ludo a mladá Angličanka Natalie připraveni sehrát své představení! Pro Luda je důležité, aby jeho rodiče uvěřili, že se jim vrátil jiný syn, než jaký je před třemi roky ve spěchu opustil. Lepší, hodnější jejich lásky. A to, že spolu s ním hru hraje i úžasná Natalie, je jenom vítaný bonus!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin

A Greek Escape; In Petrakis's Power, 2013

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Řecký útěk / Hra na Rhodu. Přihlašte se a napište ho.

Mesačnica
26.11.2024 2 z 5

(SPOILER) Prvý príbeh sa mi až tak veľmi nepáčil, bol obstojný. Aj keď tam boli dramatické situácie, bol o stupeň horší, čo sa týka dojatia. Druhý príbeh bol lepší, aj keď tam chceli postavy klamať rodinu a okolie, no nakoniec neklamali dlho, takže to bolo fajn. Síce dlhý rozbeh, veľa omáčky okolo, najprv sa stretnú vo vlaku, potom pri kúpe firmy, takže v Grécku sa odohráva len menšia časť príbehu.

Kniha Řecký útěk / Hra na Rhodu v seznamech

Autoři knihy