Osudové setkání - Štěstí má čtyři tlapky přehled
Kelly Moran
Redwood Ridge série
1. díl
Zvěrolékař Cade dosud nepotkal ženu, na kterou by nezabralo jeho kouzlo. Jenže když k němu jednou pozdě večer vkročí do ordinace Avery s poraněným štěnětem, Cade se chová nemožně, čímž si z její strany vyslouží naprostý nezájem. Jak přesvědčit tuhle nadmíru opatrnou ženu, že zamilovat se do toho pravého není chyba?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2020 , AlpressOriginální název:
Puppy Love, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Osudové setkání - Štěstí má čtyři tlapky. Přihlašte se a napište ho.
![janina66 janina66](https://www.databazeknih.cz/img/users/24_/248533/m_janina66-yYh.jpg?v=1567787826)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
1. Obálka je otřesná.
2. Milá příjemná oddychovka
3. Cade měl s Avery svatou trpělivost.
Takovýho chlapa pohledat.
Jo šlo to, taková pohádka.
![Renike Renike](https://www.databazeknih.cz/img/users/19_/195208/m_195208-eCi.jpg?v=1501527762)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Dle obálky jsem čekala YA knížku, ale příjemně mě překvapila, že ne. Takové lehké letní čteníčko, romantika. Cade byl skvělý - jako člověk i jako veterinář. Jen nechápu název knihy - štěstí má spíš tři tlapky ;) 1.díl série, snad vyjde i další pokračování, budu se těšit.
Knižní novinky (25. týden)
15.06.2020
Kniha Osudové setkání - Štěstí má čtyři tlapky v seznamech
v Mé knihovně | 108x |
Skvělá oddychovka,podle obálky jsem čekala něco jiného,ale byla jsem mile překvapená.Snad bude pokračování,tady se mi líbil Cade,byl úžasný, trpělivý,zato Avery byla někdy hrozná a dost mě štvala .Tak snad se dočkáme ještě příběhy s Cadeho bratry, kteří byli taky moc super