Reflex přehled
Dick Francis (p)
Třicetiletý svobodný žokej Filip Nore, jehož matka podlehla drogám a brzy zemřela, dobře ví, co znamená život bez rodinného zázemí a závislost na rozhodování jiných lidí. Od mládí se jim musel podrobovat a teď je pojednou v situaci, kdy se musí rozhodnout sám. Jeho příteli Stevovi totiž zemřel při autohavárii otec, známý umělecký fotograf, brzy nato byla přepadena Stevova matka a nakonec oheň zničil celý jejich dům. Filip, sám výborný fotograf, od Steva získal zajímavé materiály, zřejmě určené k vydírání. Půjde cestou vyděrače, jehož posmrtné tajemství vyřešil?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Reflex. Přihlašte se a napište ho.
Opakuju se u každé Dickouškovy knihy, ale nedá se nic dělat. Moc se mi líbí, jak se pokaždé vedle dostihů dozvíme ještě habakuk o nějakém dalším oboru lidské činnosti a naprosto miluju ty jeho hrdiny! Detektivky nemusím, ale bez jednoho dvou Francisů ročně to u mě prostě nejde.
Kniha Reflex v seznamech
fotografování vydírání koňské dostihy
1991 | Smrt favorita |
2003 | Chladná zrada |
2008 | Oheň a bič |
1998 | Až za hrob |
2008 | Drahý čas |
Další z řady Francisových knih, kdy je hlavním hrdinou aktivní žokej a tyto knihy mám od Dicka nejraději.