Tajemství lady Knightleyové přehled
Anne Ashley
Regency - veteráni série
Sňatek byl pro sira Richarda Knightleyho jediným řešením, když díky pletichám zlomyslné Evadne strávil noc s její půvabnou sestrou Elisabeth zavřený ve sklepení. Richard se s ní oženil rád, neboť Elisabeth se od doby, kdy ji znával, změnila v sebevědomou, rozhodnou a neobyčejně krásnou mladou ženu. Zato Elisabeth není z tak náhlého sňatku nadšená; Richarda už sice dávno miluje, ale je tu něco, co mu nemůže prozradit...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2000 , HarlequinOriginální název:
Lady Knightley, 1999
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemství lady Knightleyové. Přihlašte se a napište ho.
Oddychovka. Z príbehov tejto autorky z tých lepších. Jedná sa ale o priemernú autorku, takže nič závratné od nej nečakajte. Zameriava sa zväčša na trochu detektívnejšiu atmosféru, ale väčšinou je celkom povrchná a jednoduchá, bez primeraného napätia. Spoločným rysom jej príbehov sú trochu naivné pasáže a postavám vždy všetko dochádza.
Vikendova oddechovka... Mam rada v techto "historickych" romancich emancipovane a nebojacne zeny :-)
Kniha Tajemství lady Knightleyové v seznamech
2007 | Šedooká kráska |
2000 | Tajemství lady Knightleyové |
2007 | Tajemný miláček |
2007 | Zdráhavá markýza |
2000 | Lékař lady Jane |
Z příběhu jsem byla v začátku opravdu nadšená. Hlavní hrdinka dlouhá léta svého vysněného z povzdálí zbožňuje. Plno sympatických postav a velmi zajímavé zápletky, i když jdou rychle prokouknout. Jedinou nepříjemnost jsem viděla v neadekvátnosti některých reakcí. Byly pro děj až zbytečně zásadní.