Psáno s nadějí přehled

Psáno s nadějí
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/472468/bmid_psano-s-nadeji-5o8-472468.png 4 196 196

Regret Duet série

< 2. díl

Pokračování románu Psáno s lítostí. Když bylo Cavenovi patnáct, jeho život změnila jediná kulka. Následujících deset let zasvětil budování impéria, které ho mělo ochránit přede vším, co by mu život mohl přichystat. Jenže ani všechny peníze světa ho nepřipravily na moment, kdy našel na prahu svého bytu plačící miminko. Caven nikdy nechtěl být otcem. Nijak netoužil po tom, předat své geny a rodinnou zátěž nevinnému dítěti. Ale tady bylo – holčička s růžovými tvářičkami, jeho dcera. Navzdory veškeré logice se Rosie stala středobodem jeho vesmíru a tím nejlepším, co ho kdy potkalo. Nebyl čas utápět se v minulosti, když byl nyní odpovědný za její budoucnost. Dokud se o čtyři roky později nevrátila její matka Hadley a všechny staré křivdy nevyplavaly na povrch. Caven byl připravený o dceru bojovat. Kéž by však dokázal zabránit tomu, aby se mezitím do Hadley nezamiloval...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)

Written With You, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Psáno s nadějí. Přihlašte se a napište ho.

natalie-p6706
18.12.2024 4.5 z 5

První díl je o něco lepší, tady je to fakt takové protahované zbytečně mi přijde, ale zas ten závěr to vyzdvihuje, protože to je celkem překvapení.

KatieKuli
28.06.2024 4 z 5

První díl se mi líbil víc. V tomhle díle bylo na můj vkus trochu moc lítosti a viny.
Pokud otevřete tuto knihu, je Vám jasné, že druhý díl už není vyprávěn z pohledu Hadley a Cavena, ale Williow a Cavena. Pokračujeme tam, kde předchozí díl skončil a ani tentokrát není nouze o zvraty a těžká rozhodnutí.
Autorka mě příjemně překvapila jak dokázala udržet napětí a i vážné situace podat s humorem a nadhledem. Ještě si od ní určitě něco ráda přečtu.

Jirinamac
24.06.2024 3 z 5

Četlo se to dobře, jen už mi to přišel dost protahovaný děj, sice překvapivý, ale překombinovaný závěr.

Knižní novinky (42. týden)

17.10.2021

Kniha Psáno s nadějí v seznamech

2019  87%Nejtemnější úsvit
2021  91%Psáno s lítostí