Môj milý darebák přehled
Johanna Lindsey
Reid Family série
Pre Rebeku Marshallovú sa roztáča kolotoč vášne a vzrušenia, keď sa na matkinu veľkú radosť dostane na dvor kráľovnej Viktórie. Rebekina matka chápe dcérino menovanie za dvornú dámu ako jedinečnú príležitosť dobre sa vydať. Rebeka sa hneď na začiatku svojej služby nedobrovoľne ocitne medzi dvoma súpermi: kráľovniným šéfom špionáže a šľachtičnou, ktorá dozerá na dvorné dámy. Tá ich využíva na špehovanie vplyvných dvoranov. Rebeka sa čoskoro zapletie do pavučiny klamstiev s očarujúcim markízom Rupertom St. Johnom. Tento neskutočne krásny muž je bratancom Raphaela Lockea, do ktorého bola Rebeka kedysi zaľúbená. Rebeka však nevie, že Rupert je tajným agentom kráľovskej koruny a vedie dvojitý život. Romance Johanny Lindseyovej, plné vášne, duchaplných a neodolateľných hrdinov i vzrušujúceho flirtovania, patria medzi klenoty romantickej literatúry.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2010 , Ikar (SK)Originální název:
A rogue of my own, 2010
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Môj milý darebák. Přihlašte se a napište ho.
všechny komentářeSouvisející novinky (0)
Kniha Môj milý darebák v seznamech
Anglie láska 19. století intriky romance Viktorie, britská královna, 1819-1901 historické romanceAutorovy další knížky
2001 | Bouřlivé objetí |
1999 | Řekni, že mě miluješ |
2001 | Okouzlení |
2012 | Dokonalá partie |
2001 | Zajatá nevěsta |
(SPOILER) Rue byl Rebece souzen již od počátku, nebo spíš ona jemu? Kdo ví, hlavní je, že se setkali, škorpili a nakonec zamilovali a nic víc od knihy nelze očekávat. Trošku těch intrik u dvora, občas mě naštvala nějaká zlá potvora, ale Rebece jsem fandila od začátku, její i jeho matku jsem si oblíbila - obě takové trochu feministky, že? Pro mě, silné ženy, žádné uťápliny doby. No a co závěrem, snad jen myšlenka na to, že každý máme někde, toho svého anděla.