Řekův omyl přehled
Sarah Morgan
O tom, že krásná neznámá, s níž se seznámil na plese v Paříži, je jenom vypočítavá prospěchářka, řecký miliardář Angelos vůbec nepochyboval. Bohužel jeho otec si myslel úplný opak! A trval na tom, aby Angelos tu dívku, která se mu svěřila s tím, že se do jeho syna zamilovala, přivezl do Řecka! Půvabná Chantal, toulající se ze země do země, souhlasila… S jednou podmínkou: nic, absolutně nic, nechce od Angelose zadarmo. A s tím, aby se žena nenechala rozmazlovat penězi, se Angelos ještě nesetkal!... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2010 , HarlequinOriginální název:
Bought: The Greek, 2008
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Řekův omyl. Přihlašte se a napište ho.
Krásné romantické čtení. Na to, jak byl příběh krátký byl super.
Angelos byl sice zpočátku nechutně cynický, ale milá, skromná a pracovitá Chantal ho z toho vyléčila.
Doporučuji.
Hodnotím 4,5*.
Užila som si knižku od prvej do poslednej stránky.Gratulujem autorke za krasny príbeh a aj za schopnosť písať na úrovni .Zaradujem si ju k TOP obľúbeným spisovateľom , u mna ma 5*
Kniha Řekův omyl v seznamech
2020 | Léto v Paříži |
2022 | Rodina pro začátečníky |
2009 | Dům v Karibiku / Sváteční týden |
2010 | Řekův omyl |
2013 | Nemilosrdný šejk / Temný mstitel |
Angelos Zouvelekis, jeho otec Kostas a neznámá kráska Chantal, anebo nechvalně známá Isabelle? To jsou tři hlavní postavy této kratičké harlequinky. Angelos byl v jistém smyslu omezený a zatvrzelý, Chantal zase neústupná, a proč se vysvětlí bezmála v samém závěru. Hodnotím v rámci edice, což je 4/5. Od autorky se mi více líbil titul "Rodina pro začátečníky".