Relaxační omalovánky: Ptáci, motýli a příroda přehled
Ursula Schwab
Relaxační omalovánky vám nabízejí vzácné chvilky klidu a uvolnění. Na 104 stranách na vás čeká k vymalování devadesát devět nápaditých obrázků. Kouzelní motýli, exotičtí ptáčci, rozkvetlé louky a romantické zahrady, vám pomohou nalézt ztracenou rovnováhu a nabíjí vás novou energií. Pomocí pastelek nebo fixů si vytvoříte působivé obrázky, které si můžete z knihy snadno vytrhnout a třeba i zarámovat. Dopřejte si malou pauzu od každodenního shonu a stresu a ponořte se do barevného světa relaxace.... celý text
Hobby Omalovánky
Vydáno: 2015 , BookmediaOriginální název:
Zencolor Moments, Natur a Garten
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Relaxační omalovánky: Ptáci, motýli a příroda. Přihlašte se a napište ho.
Jsou moc hezké, už se na ně těším, rozměrem menší 19x19cm, na kvalitním papíře, listy se dají krásně vytrhnout.
Kniha Relaxační omalovánky: Ptáci, motýli a příroda v seznamech
v Mé knihovně | 6x |
omalovánky pro dospěléAutorovy další knížky
2015 | Relaxační omalovánky: Ptáci, motýli a příroda |
2016 | Relaxační omalovánky - pohoda a harmonie |
Krásné obrázky, kvalitní papír a proti některým jiným i dobrá cena. Vytknout můžu jedině to, že se na sebe barvy obtiskávají, protože omalovánky nejsou na samostatných listech, a kniha se mi po vybarvení asi dvou obrázků začala rozpadat, listy v ní moc nedrží.