Řetězová reakce přehled
František Kotleta (p)
Je po válkách, které nikdo nevyhrál. Většinu planety vymazaly výbuchy jaderných bomb a tam, kde lidé přežili, je situace stále horší – šíří se hlad, chaos, otrokářství a postapokalyptické kulty. V sutinách Prahy se dějí strašné věci, ale ti, kdo mají moc, netouží po změně. A už vůbec ne od člověka, který přináší pořádky starých časů. Navíc, když je to žena. S divokým tetováním na tváři a lidmi, kteří pro ni udělají cokoliv. A k tomu se blíží nejhorší zima od doby, kdy začala poslední válka.... celý text
Romány Literatura česká Sci-fi
Vydáno:Originální název:
Řetězová reakce, 2018
Interpreti: Markéta Burešová
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Řetězová reakce. Přihlašte se a napište ho.

Zase dobře okořeněná kotleta - hromada akce, jadrné vyjadřování a drsné vtípky. Ale málo platné, Alice není plukovník a toto byl nejslabší díl z celé série.
Opět jsem četla ušima a zpočátku mi neskutečně chyběl Borek Kapitančik, který byl interpretem předchozích dílů, ale vzhledem k tomu, že hlavní postavou je tentokrát Alice, zvykla jsem si i na Markétu Burešovou a nakonec nebyla vůbec špatná.

Na "kulervoucí" trilógiu s plukovníkom Michálkom sa to nechytá, ale Alicu som si úprimne obľúbil a návrat do tohto sveta tak či tak potešil.
Žiadne veľké výčitky ale voči FK nemám, akurát je to taká oddychovka, či "datadisk"; hoci pasáže z ubikácii sú celkom hardkórové.
Slúžili ste dobre.
10 nejprodávanějších eknih (leden)
04.02.2019
10 nejprodávanějších eknih (prosinec)
05.01.2019
František Kotleta pokřtil závěrečný díl série Spad
19.12.2018
Kniha Řetězová reakce v seznamech
v Přečtených | 1 091x |
v Mé knihovně | 375x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
2016 | ![]() |
2014 | ![]() |