Revoluce v léčení nemocí přehled
Hulda Regehr Clark
Rakovinu nelze pouze léčit, nýbrž definitivně vyléčit. Takto zatím nejsme příliš zvyklí o této zhoubné nemoci uvažovat: obvykle uzdravení z rakoviny vnímáme jako remisi ustoupení příznaků, které se mohou kdykoli znovu objevit. Tato kniha je však o definitivní léčbě. V roce 1990 objevila kanadská nezávislá lékařka Dr. Clarková skutečnou příčinu rakoviny.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Revoluce v léčení nemocí. Přihlašte se a napište ho.
Je to úplně jiný pohled na léčení našich nemocí. Pokud se zbavíme parazitů, zbavíme se i nemocí. Myslím si, že na tom něco je. Chce to vyzkoušet. V knize najdete i různé návody.
Kniha Revoluce v léčení nemocí v seznamech
nemoci rakovina, nádory alternativní medicína pseudověda
Myslela jsem, že v knize najdu praktické rady, ale celé je to zaměřené na léčbu Zapperem (často se o něm píše, že je to podvod) a tomu zase tak úplně nevěřím. Léčba podle receptů v knize mi připadá příliš radikální, většinu přípravků netuším, kde by se daly koupit. Čekala jsem, že alespoň něco využiju, třeba nějaké čistící kúry, ale podle knihy raději nic zkoušet nebudu.