Říkejte mi Tini přehled
Martina Stoessel
V této knize se o Tini dozvíte všechno. Chtěla ji pro vás napsat, protože ví, že nás všechny pojí výjimečné pouto. Snažila se vám otevřít své srdce a prozradit na sebe trochu víc. Spousta z vás ji nejspíš zná jen jako Violettu a pro ni to vždycky bude čest, ale jmenuje se Martina a přála by si, abyste ji poznali takovou, jaká je, prostě Tini.... celý text
Literatura světová Biografie a memoáry Pro děti a mládež
Vydáno: 2016 , Alicanto (Egmont ČR)Originální název:
Simplemente Tini, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Říkejte mi Tini. Přihlašte se a napište ho.
![Tess911 Tess911](https://www.databazeknih.cz/img/users/19_/193626/m_tess911-k3F.jpg?v=1540822903)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Knížka má moc hezké provedení. Je doplněna spoustou opravdu krásných fotografií. A myslím, že je nezbytností pro všechny Tinistky.
![TimetoStyle TimetoStyle](https://www.databazeknih.cz/img/users/20_/206771/m_timetostyle-8HJ.png?v=1688919181)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Tuhle knížku jsem si zamilovala úplně hned. Koupila jsem si ji v pátek odpoledne a hned druhý den jsem ji měla přečtenou. Moc se mi líbíla. Tini jsem si zamilovala hned, jak jsem si uviděla v televizi. Za mě můžu jedině doporučit :-)
Kniha Říkejte mi Tini v seznamech
v Mé knihovně | 17x |
Tuhle knihu každá Tinistas musí prostě mít. Knihu jsem přečetla během hodinky a TINI miluji ještě víc.