Říše divů přehled
Amily Shen
V Říši divů není nic takové, jak by člověk čekal – hrací karty slouží Zlé královně, králík nosí kapesní hodinky, kočka Šklíba se vám zničehonic rozplyne před očima. Může se stát, že sníte koláček, po kterém se zmenšíte a vypijete lektvar, díky kterému narostete do obří výšky. Vydejte se za hranice možného a vdechněte pomocí barev tomuto bláznivému světu originální podobu! Amily Shenová si svými omalovánkami získala tisíce fanoušků a určitě nadchne i vás.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Říše divů. Přihlašte se a napište ho.
Omalovánky jsou nádherné! Na každé stránce najdete množství motivů a krásně rozpracované obrázky. Vlastně si sami vymalujete příběh o Alence. Jen na okraj, Alenka mohla být trošku hezčí :D
Moc krásné omalovánky s příběhem. Jsou dost obsáhlé, takže budu vykreslovat dlouho. Moc skvělý nápad.
Kniha Říše divů v seznamech
Tyto omalovánky jsem si koupila jako své první omalovánky pro dospělé a přestože od té doby v mé knihovně přibylo mnoho dalších, tyto mám stále nejraději. Jsou prostě krásné!