Šero a hedvábí přehled
Ann Maxwell (p)
Profesorka Dani Warrenová má za sebou bouřlivé manželství a v současné době naléžá zapomnění v práci se starobylými tkaninami, kterou získala jako zkušená odbornice. Od okamžiku kdy se dotkne starého kousku hedvábí na trhu ve Lhase, se ocitá v nebezpečí života a nic už není jako dřív.... Bývalý nájemní pracovník tajné organizace Shane Crowe si vybojoval jak bitvy s divokou asijskou přírodou, tak se svým vlastním svědomím. Hledá klidnější životní styl, a vybral si celibát. Jeho duchovní a fyzická předsevzetí se však střetnou v okamžiku, kdy ho poslední mise zavede na Dálný východ; setká se tam s krásnou nezávislou ženou, která ho chce přivést k nejvzácnějšímu pokladu Tibetu.... Velmi cenný hedvábný háv je ukraden a Dani s Shane se stanou partnery na cestě, která míří do exotických hor Tibetu, na horké pláže Aruby, ale také do washingtonských křižovatek moci...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 1999 , AlpressOriginální název:
Shadow and Silk, 1998
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šero a hedvábí. Přihlašte se a napište ho.
![georginaa georginaa](https://www.databazeknih.cz/img/users/19_/19133/georginaa-FTk.png?v=1657799882)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
Pocity z této knihy jsou rozporuplné, Dani poukazuje na děsivé bývalé manželství, ale větší zmínka o tom nebyla, můžeme si jen domýšlet. Káťa mě štvala, její tajemství proč vše dělá, její myšlenky byly stejně jen k Igorovi a vodce. Takový mišmaš v politickém dění a korupci, co se otevřelo kvůli jednomu hedvábí, až děsivé. Shane byl na pravém místě, docela jsem mu vše věřila. No a nakonec, celou knihu to ty dva přitahovalo a pak 2 minuty slávy. To fakt se tam mohlo místo složitých keců přidat víc, aby to mělo víc šťávy-
![babiočka babiočka](https://www.databazeknih.cz/img/users/16_/164040/m_babiocka-Gxw.jpg?v=1540891610)
![1 z 5 1 z 5](img/content/ratings/1.png)
Trochu "guláš" z politikaření, korupce a zločinu naředěný rádoby romantikou mě neupoutal. Příběh je takový nějaký "nemastný-neslaný".
Kniha Šero a hedvábí v seznamech
v Mé knihovně | 62x |
2000 | ![]() |
1999 | ![]() |
1998 | ![]() |
2010 | ![]() |
2009 | ![]() |
Nedočteno. Tohle mě vůbec nechytlo. Byla jsem ráda, že jsem došla alespoň do poloviny. Děj byl pro mě nezáživný až mdlý a totéž platilo i o hrdinech této knihy. Bohužel o proti prvnímu dílu nuda a zbytečná ztráta času.