Trojice přehled
Jan Marek Šík , Lenka Šíková
Tři kamarádky, tři království, tři životy Edra prošla Rituálem a stala se dospělou. Zvyká si na svůj nový život — ten, po jakém nikdy netoužila — a hledá cestu sama k sobě i k lidem, které znávala dřív. Tajemství prokletého amuletu však zůstalo nerozluštěno, Soudce mlčí a Edra a její kamarádky opět čelí mnoha otázkám, na něž se těžko shánějí odpovědi. Jisté je jen jedno — že před zlem stále nejsou v bezpečí a že se musejí začít spoléhat samy na sebe. A navíc za hranicemi jejich země propuká válka, která se Edry bude brzy týkat víc, než by si kdy pomyslela. Druhý díl příběhu o Edře, Ingerdě a Maleně, který se započal v knize Rituál, nás přenese hlouběji do pátrání po příčinách zla ohrožujícího jejich svět. Jak se dívky vyrovnají s dospělostí, kterou jim Soudce přichystal? Kdo se snaží jejich svět zničit? A co proti tomu můžou udělat?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Trojice. Přihlašte se a napište ho.
Popravdě, než vyjde třetí díl, tak všechno zapomenu, protože tentokrát je text kapku zmatený. Párkrát jsem si nebyla jistá, o kterou osobu se momentálně jedná. Ale třetí díl bude potřeba, protože spousta věcí nebyla dořešená.
Nápad zajímavý, hrdinky sympatické, stejně jako oba autoři, jediná věc drhla. Jazyk.
Jak jako jazyk?
No právě takhle.
Vládce džinů, Spálené mosty a další knižní novinky (33. týden)
14.08.2022
Kniha Trojice v seznamech
Nějak se mi podařilo pozapomenout, co se dělo v prvním díle a text mi moc nepomohl. Celé mi to přišlo kapku zmatené a začalo se to učesávat spíš až na konci.
Štvala mě některá úmrtí, která mi připadala zbytečná a často jsem se ztrácela v tom, o kom je zrovna řeč a proč je o něm vůbec řeč.
Třetí díl si určitě přečtu, jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne, protože mi přijde, že dvojkou už to klidně mohlo skončit. I tak mi tenhle díl připadal slabší než předchozí.