Rivalové přehled

Rivalové
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/490564/bmid_rivalove-vwi-490564.jpg 4 111 111

Navzájem se nesnáší, ale co když mezi nimi přeskočí jiskra? Alison a Ethan soutěží. Skoro ve všem, ve škole i mimo ni, nebere to konce. Oba však chtějí ve všem uspět, stát se nejlepšími studenty v ročníku a dostat se na Harvard. Kdyby se Alison mohla Ethanovi až do konce školy vyhnout, s chutí by to udělala. Kvůli doporučujícímu dopisu však snad ještě jednu společnou aktivitu zvládne, když zatne zuby. Nebo to nakonec nebude třeba? Jejich rivalita se najednou spíš podobá přátelství a ona má pocit, že jediné, po čem touží víc než zvítězit v tomhle závodě, je... Ethan?... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo

What's Not to Love, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rivalové. Přihlašte se a napište ho.

ardeas
11.09.2024 2 z 5

Fajn jednohubka, no musím podotknúť, že niečo mi tam chýbalo. To ich špičkovanie bolo zábavné, no dlhé vnútorné dialógy Alison ma neraz nudili. Na to, že sa jedná o príbeh maturantov, je to fakt skor zmýšľanie dospelých.

6591
29.12.2023 5 z 5

Po dlouhé době kniha, kde byla perfektní chemie mezi hlavními postavami. Jejich milostné konfrontace mně přišly naprosto přirozené, jako by to bylo podle skutečnosti. Celkově miluji hate to love, ale ne vždy ho lidé dost dobře zpracují, tady se s tím fakt popasovali.
Velice doporučuji.

petulkapeta
09.08.2023 3 z 5

,,Ethan a já, to je jaderné štěpení. Výbušná energie s ničivou silou. Jsme neklidní, nekontrolovatelní, komplikovaní. Nechápu, proč se téhle náhlé posedlosti
nedokážu zbavit."
Pekny příběh ze střední školy...ten jejich prvni polibek,to bylo něco.

Rivalové, Jen čas ukáže a dalších 70 knižních tipů (15. týden)

10.04.2022

“ Proto jsem na sebe tak přísná. Protože když to neudělám já, tak to neudělá nikdo, a co mi pak zabrání v tom, abych za deset let nezjistila, že jsem se nikam neposunula? Přijde mi, že život je chůze po visutém laně, jenže já chci dojít na konec, a ne se válet v záchranné síti.” ~ 166

Neúspěch je jedině přirozený. ~ str.280

Člověk při myšlení na minulost často propadá nostalgii.” To ještě neznamená, že bys měl vracet čas. Občas se naše cesty s kamarády prostě rozejdou.” Někdy jo. Ale někdy si myslíš, že jste se rozešli, i když ses k němu prostě jen otočila zády.” ~str. 318-319

Kniha Rivalové v seznamech