Řízkaři přehled

Řízkaři
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/438649/rizkariciQ4Ts-QMn-.jpeg 2 286 286

Novinářka Karla série

1. díl >

Jde o povídkový soubor, spojený postavou začínající ambiciózní novinářky Karly. Neúspěšné osobní, převážně milostné vztahy, řeší hrdinka překotným navazováním nezávazných sexuálních kontaktů, které ji však nedokážou citově uspokojit. Konflikty, do nichž se hrdinka díky tomuto způsobu života v mezilidských vztazích dostává, vyplývají z nezdravé fixace dcery na otce.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Řízkaři. Přihlašte se a napište ho.

Lele61
11.05.2024 ztráta času

Předesílám, že tato knížka se ke mně dostala pouze ze zvědavosti z knihobudky, kde chudák ležela opuštěná (teď už chápu proč). Jinak bych si ji samozřejmě zcela určitě nekoupil. Co k tomu vlastně napsat: snad pouze to, že "autorka" očividně vůbec psát neumí, což zase úplně jasně dokázala v těchto 12 povídkách ve formě nějakého deníčku hlavní hrdinky Karly. Je to tak nějak na úrovni nepříliš povedené slohové práce žákyně základní školy. Znovu žasnu nad tím, co všechno se u nás dá knižně vydat! Takže "spisovatelka" Nesvadbová již nikdy více a knížka samozřejmě opět skončí v knihobudce (kde bude asi hodně těžko hledat nového majitele). Nedoporučuji číst, je to naprostá ztráta času!

MagdaFish
27.03.2023 4 z 5

Tahle knížka se mi dostala do ruky asi tak po pětadvaceti letech a jen proto, že jsem přeorganizovávala knihovnu. Tak jsem si ji po těch pětadvaceti letech znovu přečetla.
Božínku! Nostalgie na entou. To je ale roztomilé! Dlouho jsem se tak nezasmála. :)

Blanc2301
15.03.2023 1 z 5

Moje první setkání s Bárou Nesvadbovou, a tedy nic moc.
Nevím, jestli mám zkusit ještě něco jiného, nějak nemám chuť.

Kniha Řízkaři v seznamech