Roald Dahl a jeho fantastický svět přehled

Roald Dahl a jeho fantastický svět
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/391388/mid_roald-dahl-a-jeho-fantasticky-svet-EcG-391388.png 5 13 13

Přijměte pozvání do úžasného světa fantazie a příběhů. Ty nejlepší ingredience garantuje nejbáječnější vypravěč na světě (a taky pan Willy Wonka)! Knihy Roalda Dahla milují děti po celém světě. Nádherně vyvedený komplet obsahuje 12 nejoblíbenějších příběhů. Představte si Matyldu, Karlíka, Jirku, Dannyho, Obra Dobra, pana Lišáka, Jakuba se Stonožníkem a Žížalákem a další úžasné kamarády všechny pohromadě. To je ten nejbáječnější sen, co se vám může zdát!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Roald Dahl a jeho fantastický svět. Přihlašte se a napište ho.

Dragounova96
21.01.2021 5 z 5

Tento box jsme přečetli s dětmi ve školní družině během školního roku. Úžasné příběhy, které moc bavily jak mě, tak děti. Pan Dahl má nádherné pohádky plné krásných dobrodružství.

Arlienen
24.04.2020 5 z 5

Tento box jsem si pořídila do své knihovničky. Líbil se mi vzhledově a i obsahem. Zatím jsem si přečetla Matyldu a Karlíka a továrnu na čokoládu. Box hodnotím 5 hvězdičkami. Jsem naprosto spokojená.

Říjnové knižní novinky (22. - 28.)

22.10.2018

Blíží se Knihománie