Robin Hood přehled
Howard Pyle
Příběh legendárního zbojníka. Legenda o udatném zbojníkovi, který bohatým bere a chudým dává. Za dob vlády Richarda Lví Srdce žije zchudlý šlechtic Robin Hood se svou družinou v lese Sherwood, kde okrádá bohaté a uloupený majetek pak rozdává potřebným. Je vynikající lukostřelec, obratný jezdec a respektovaný vůdce. Přesto má jednu slabinu - tou je láska ke králově schovance Marianně... .... celý text
Literatura světová Dobrodružné Romány
Vydáno: 2010 , XYZ (CZ)Originální název:
The Merry Adventures of Robin Hood, 1883
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Robin Hood. Přihlašte se a napište ho.
![Ešína Ešína](https://www.databazeknih.cz/img/users/24_/243194/m_esina-s2p.jpg?v=1582828353)
![1 z 5 1 z 5](img/content/ratings/1.png)
Robina Hooda miluji .. Ale toto zpracování se mi vůbec nelíbilo. Bylo to nudné a musela jsem se hodně přemáhat abych to vůbec dočetla.
![apq apq](https://www.databazeknih.cz/img/users/14_/141398/m_apq-k05.jpg?v=1618667267)
![1 z 5 1 z 5](img/content/ratings/1.png)
Jak již bylo zmíněno, samotný příběh dobrý, ale tohle zpracování mi přijde jak první čtení pro děti.
Kniha Robin Hood v seznamech
v Mé knihovně | 21x |
Četla jsem v orginalu a četlo se docela těžko nakolik bylo hodně anglickych vyrazu temeř neprelozitelnych