Dámou v každé situaci přehled

Dámou v každé situaci
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/52523/rodina-brownfieldovy.jpg 4 22 22

Lily Brownfieldová po těžké ráně osudu a neméně těžkém rozchodu se snoubencem opouští velkoměsto a odjíždí vstříc obyčejnému životu mezi zelenými kopci pod nekonečně modrou oblohou. Vydává se pracovat na Longegrenův ranč. Pronikavému pohledu Casea Longera však nic neunikne. Brzy odhalí, že tato žena v sobě ukrývá smutnou minulost, o které nechce mluvit. Měl by se od ní držet stranou... měl by ji nechat být... Ale tato statečná dáma ho beznadějně přetahuje a Case ví, že její práce na ranči jednou skončí...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin

Always a Lady, 1993

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dámou v každé situaci. Přihlašte se a napište ho.

Kudík
12.04.2023 4 z 5

Lily Brownfieldová zažila nehodu, po které zůstala viditelně poznamenaná s tím, že její snoubenec jí měl více jako hezký doplněk nežli pro společný život ve zdraví i nemoci. Z tohoto důvodu se po jejich rozchodu rozhodne (po přečtení zajímavého inzerátu) změnit naplň práce i své bydliště, přestože se mohla vrátit ke svému otci a čtyřem starším bratrům, kteří jsou (na starší bratry) bezvadní. Kdo jiný může být její nový zaměstnavatel než rančer Case Longren, který na Lily nenahlíží jen povrchně, ale oceňuje ji komplet.

Kniha Dámou v každé situaci v seznamech

v Mé knihovně44x