Rodina na zabití přehled
Megan Collins
Dahlia Lighthousová se ve svých dvaceti šesti má pořád co učit o tom, jak to chodí ve světě mimo ostrov, na kterém vyrostla. Rodiče ji spolu s jejím dvojčetem Andym i staršími sourozenci vzdělávali doma a jejich učební plán zahrnoval ještě něco navíc: vrahy a jejich oběti. To proto, aby byli připraveni na zlo, které může čekat venku. Ani když Dahlia tento život plný strachu v devatenácti opustila, nedokázala žít běžným životem a celé roky strávila pátráním po Andym, který v šestnácti odešel z domu. Teď zemřel její otec a Dahlia se po šesti letech vrací na Blackburn. Doufá, že se tam shledá i se svým dvojčetem. Když se ale všichni sejdou v odlehlém rodinném sídle, zjistí, že v hrobě určenému jejich otci už je pohřben někdo jiný… Skoro to vypadá, jako by Andy ostrov nikdy doopravdy neopustil…... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Pro ženy
Vydáno:Originální název:
The Family Plot, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rodina na zabití. Přihlašte se a napište ho.

Hmm, hodně zvláštní kniha. Nemůžu říct, že by mě nebavila, ale ani že mě bavila. Hlavní hrdinky jsem chvílemi měla plné zuby, ale zase na druhu stranu, když přihlédnu k tomu kde a v čem vyrůstala, tak se vlastně ani nedivím. Prostě se nějak nemůžu rozhodnout jestli se mi příběh líbil.

Mě tyhle knížky moc bavili a za mě a moc se mi to líbilo. Tato autorka by mohla napsat něco dalšího
Podezření, Temné a kruté lži a další knižní novinky (3. týden)
15.01.2023
Kniha Rodina na zabití v seznamech
v Mé knihovně | 98x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Docela psycho, ale čtivé.