Rodina v podkroví přehled
Lisa Jewell
Rodina z podkroví série
1. díl >
Jeden dom. Dve rodiny. Tri telá. Vo veľkom dome v módnej štvrti Chelsea leží v postieľke dieťa. Zjavne sa oň starajú, je nakŕmené a očividne čaká, že ho niekto vezme na ruky. V kuchyni už niekoľko dní ležia tri rozkladajúce sa mŕtvoly. Vedľa nich je narýchlo naškrabaný odkaz. Kto sa medzitým staral o dieťa? Libby sa na svoje 25. narodeniny dozvie, že zdedila dom v Chelsea. Čoskoro zistí, že dom skrýva temnú históriu, a spolu so známou novinárkou sa pustia do pátrania. Londýnčanka Lisa Jewellová je dôstojnou pokračovateľkou Agathy Christie.... celý text
Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2020 , Tatran (Bratislava)Originální název:
The Family Upstairs, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rodina v podkroví. Přihlašte se a napište ho.
![fis.rena fis.rena](https://www.databazeknih.cz/img/users/10_/103830/m_fis-rena.jpg?v=1731801942)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Ťuky ťuk,můžeme dál? Jen na pár dní,než se nám uvolní domluvené bydlení?
Tak to je prosba,na kterou by si měl každý rozmyslet svou odpověď.
Já bych asi reagovala jako Konopnice:"Předsedo,já nikoho nezvala. Přijedou,zavřu,zamknu a fertig."
Zpropadené lži,úzkost,strach, nepochopení,napětí a bolest. To všechno najdete nejen v podkroví velkého domu,kde se vše obrátí naruby díky pár lidem.
![Juvka Juvka](https://www.databazeknih.cz/img/users/42_/42517/42517-N2t.jpg?v=1419709687)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Kniha se čte velmi dobře. Příběh je od začátku napínavý. Osobně mám ráda, když vím pohledy jednotlivých postav.
Knižní novinky (7. týden)
14.02.2021
Knižní novinky (33. týden)
09.08.2020
Kniha Rodina v podkroví v seznamech
v Mé knihovně | 236x |
2019 | ![]() |
2021 | ![]() |
2016 | ![]() |
2020 | ![]() |
2012 | ![]() |
Trochu mi trvalo, než jsem si zvykla na tři různé dějové linie. Ale díky krátkým kapitolám se to četlo dobře. Příběh byl zajímavý. Ale na mě až moc pozitivní konec :)