Rodinné puto přehled
Jayne Ann Krentz
Luke, čierna ovca rodiny, sa podujem zachrániť chátrajúci rodinný podnik. Má však jednu podmienku - chce pracovať len po boku krásnej Katy Wadeovej, asistentke jeho znepriatelenej starej mamy...
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 1995 , Ikar (SK)Originální název:
Family Man, 1992
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rodinné puto. Přihlašte se a napište ho.
Katy, za těch cca 10 let při práci pro Gilchristův klan, poznala jejich typickou charakteristiku až musela začít jednat s jedním mírně atypickým, a to Lukem. Sice se mi moc nelíbilo, jak o něm z počátku ostatní mluvili jako o parchantovi, i když nesplňoval ani jednu definici tohoto slova. Jeho pokus o vaření, boj se špenátem a hlavně "pořízení" Zeka bylo působivé, a i vtipné. Katy byla takový až naivní "anděl", ale zase s příkladnou péčí o ml. sourozence. Z postav se mi však nejvíc zamlouvala Liz, škoda, že nedostala více prostoru a hned po ní Zeke s miskou a pánečkem. :)
na to, že jde o harlekýnku z 90.let, to není až tak úplně blbé a zastaralé, holt Paní spisovatelka.
Kniha Rodinné puto v seznamech
2004 | Galantní pomsta |
2008 | Zkrocený netvor |
2007 | Nebezpečná láska |
2011 | Až na dno |
2004 | Placená společnice |
Tak tento příběh mě zrovna nenadchl. Prostředí ani postavy mě nezaujaly tak, jak jsem očekávala. Místy to bylo ucházející, avšak celkově jen průměr.