Pravá čarodějka přehled
Nora Roberts
Rodinný klan Donovanových série
1. díl >
Sestřenice a bratranci sdílejí tajemství, jež se v rodinném klanu Donovanových předává už po několik generací - tajemství, které je odlišuje od ostatních… Nash vyhledal Morganu - o níž kolují zvěsti, že je čarodějka -, aby mu pomohla se scénářem k novému filmu, v němž hlavní roli má hrát právě magie. On sám sice na žádná kouzla a čáry nevěří, jenže teď se kolem něj dějí věci, které jeho rozum nedokáže pochopit… Je možné, že by ho Morgana očarovala? A je vášeň, kterou k ní cítí, skutečná, nebo jen výplodem jejích nadpřirozených schopností? Morgana má před sebou nelehký úkol - dokázat muži, v němž našla spřízněnou duši, že je skutečnou čarodějkou, a riskovat, že ho buď přesvědčí, nebo navždy ztratí!... celý text
Literatura světová Romány
Vydáno: 2018 , HarperCollins PolskaOriginální název:
Captivated, 1992
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pravá čarodějka. Přihlašte se a napište ho.
Čekala jsem víc. Točilo se to hlavně jen kolem vzplanutí Morgany a Nashe. Žádná zápletka.
Jako pohádka pro dospělé, kteří mají rádi romantiku a trochu tajemná , proč ne. Všechny tři díly mají stejné téma. Láska zkrátka zvítězí nad vším. Čtení na jeden den.
Kniha Pravá čarodějka v seznamech
v Mé knihovně | 116x |
2000 | Smrtící nahota |
1997 | Nebe mé lásky |
2000 | Past na dobrodruha |
1997 | Zrozená z ohně |
2011 | Kouzlo okamžiku |
Všichni ví, že kouzla a čarodějky patří do pohádky a ve skutečnosti neexistují. Ale kdyby přece ... A o tom je tenhle vtipný příběh. Je tu samozřejmě romantická linka, protože láska je vlastně taky kouzlo. Čtení bylo vtipné a pohodové, taková milá oddychovka.